torsdag 10 juni 2010

Prova på med kajakklubben!

Tre torsdagar på rad har Njord erbjudit nyfikna en prova på kväll med kajakpaddling. De två första gångerna var väl vädret sådär. Det var regnigt eller blåsigt, vilket kanske inte är så kul när man ska känna på och det är nytt. Men denna kvällen var det strålande sol, i och för sig lite vind från söder, men skapligt för att vara storsjön.

Det dök upp precis lagom antal männsiskor, så att vi kunde göra en liten tur. Om det blir för många har vi ju inte tillräckligt med kajaker, då måste man liksom vara kvar och bytas om så att alla får prova. Efter sedvanlig inställning av roder m.m så drog vi iväg i riktning mot Härke.

För att vara första gången för somliga så var det ibland lite väl vågigt, några vände och paddlade tillbaka efter en liten bit tillsammans med Nisse från klubben.

Vi andra fortsatte en liten bit till med vacker fjällutsikt. Vi vände om en bra bit före färjelägret vid Härke. När de sista var på väg in mot land, där det var sidvågor råkade en välta. Som tur var hände detta nära land och väldigt nära slutmålet. Så kan det gå!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar