fredag 15 oktober 2010

Holiday club i Åre!

Bosse på Drumlin, (se länkarna) och jag fick en förfrågan om rolluppvisning på Holiday Club. Det pågår en konferens för distriktsläkare där denna veckan. Ordföranden för kajakklubben Njord är ju läkare, han fick frågan från arrangörerna och frågade i sin tur oss! Det lät ju skoj. På onsdagkväll begav vi oss mot Åre med två kajaker på taket. Vi hade även med oss Jonatan som går mediaprogrammet, han har tagit alla korten. Det var ett riktigt busväder med regn och kraftig vind. Så kontrasten mellan inne och ute var stor, inne i simhallen rådde tropisk värme. Lite ovanligt för en inuitwannabe.


Gästerna kom in vid åttatiden, det bjöds på någon slags karibisk buffé, själv hade vi käkat på vägkrogen i Järpen. Det var inte läge för mer mat innan uppvisning. Det var meningen att uppvisningen skulle dra igång efter att gästerna fått i sig lite mat. Så vi hade lite tid att värma upp där vi inte syntes så mycket, däremot var det ganska trångt för  kajakerna.

Nu är det snart dags att kliva i kajakerna, jippie!


Det var ca 200 personer anmälda till den här kvällen. Man är ju lite ovan att få applåder när man rollar, men det var roligt.


Bosse försöker berätta lite om vad vi sysslar med, men det var ett ganska högt brus i lokalen förstås.

Vi visade väl ett tiotal rollar, lite stöttning och så vidare! Efter uppvisningen fanns det tid för lite mingel och prat! En kille ville prova min kajak, jag förklarade att den var ganska trång, när han provade kunde han bara hålla med, han fick inte ner knäna!
Det var en kul och rolig grej. Och bara det att få ta in kajaker på Holiday club var ju inte fel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar