söndag 9 maj 2010

Storsjön är fantastisk!

Söndag den 9 maj! Paddletur med Bosse! Enligt väderprognosen skulle det vara lite eller ingen vind men ganska kallt. Därför startade vi mitt på dagen så att lufttemperaturen skulle stiga lite. Det kändes ganska kallt vid sjöstranden, med en svag vind. Vi la i vid Göviken och paddlade förbi Lugnvik. Händerna blev lite blöta i början, den svaga vinden gjorde att det blev ganska kallt om händerna, men efter ett tag fick jag upp värmen. Vi tog en fika vid Birka Folkhögskolas strand och njöt av vädret. Därefter paddlade vi vidare mot Rödöbron och väl mitt ute i sjön försvann all vind, inte en krusning på vattnet. Det är så sällan man är med om det på Storsjön, men då är det fantastiskt!


Man kan inget annat än att njuta!

Saknar ord!


Suck, vilken dag!


Vet inte varför Bosse sätter på sig huvan, ska han kyla ner sig kanske....?

5 kommentarer:

 1. Suck, vilken hemlängtan jag får när Storsjön är som en spegel och man ser de snöklädda fjällen och ett härligt tyst sätt att ta sig fram i vattnet.. Mycket fina bilder. Vinterns projekt ser ut att fungera bra den med :-)

  Kram
  Suss

  SvaraRadera
 2. härligt. Liksom lite Grönlandskänsla med de snöklädda fjällen i bakgrunden.

  SvaraRadera
 3. Man är bara glad att man kommer ut då storsjön är sån!

  SvaraRadera
 4. Ja den söndagen kändes det som jag skulle kunnat paddla till det blev mörkt .ag tror att både du Göran och jag paddlade med ett fånigt leende mest hela tiden.
  Helt fantastiskt!

  SvaraRadera
 5. Hej Göran
  Jag skulle vilja använda en av dina bilder på en kommande webbplats. Kontakta mig gärna. Vänligen /Fredrik (0707237254)

  SvaraRadera